Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatare tapiterie canapea, saltea, fotolii cu aburi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76 lei Lei
Brand
Spalatorie - Curatatorie
Cod produs
Cu Aburi
Out Of stock
Descriere
Curatare profesionala a canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapitate si saltelelor folosind aspiratorul cu aburi injectie extractie  Bieffe Emilio Plus RA
Canapelele, fotoliile si scaunele tapitate cu materiale textile necesita o curatare periodica pentru a evita aparitia aspectului de murdar si a mirosurile neplacute. Din pacate, aceasta operatiune este dificil de efectuat de dvs, iar incercarile casnice pot duce de cele mai multe ori la rezultate neplacute, precum aparitia petelor inestetice.
Canapeaua ta poate fi Locul iubit de acarieni, virusuri si bacterii, toti acestia fiind direct responsabili de aparitia multiplelor tipuri de alergii. De asemenea, praful si petele vizibile (de cafea, vin, suc, mancare etc.), mucegaiul si mirosurile neplacute sunt inamici pe care NU ii poti indeparta cu solutiile de curatenie din comert.
Iata cateva motive suficient de bune incat sa te determine sa alegi curatarea canapelei prin tehnologia de injectie - extractie CU ABURI Bieffe Emilio Plus RA
Folosim metoda profesionala de curatare prin injectie-extractie CU ABURI, ce garanteaza eliminarea acarienilor, a murdariei, a prafului si o igienizare in profunzme a canapelei la domiciliu .

https://www.curataretapiterieauto0733607225.ro/

https://portalspalatorii.ro/

http://spalatorie-tapiterie.ro/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura