Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator aburi spalatorie, detailing, curatatorie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11800 lei Lei
Brand
Steam Industry Comby 3000
Cod produs
Steam Comby 3000
Out Of stock
Descriere
Aspirator profesional injectie extractie cu aburi Steam Industry Comby 3000, 100 gr/min, 6 bar, 3400 W

cumparat si puteti cumpara produsul Steam Comby 3000 de la  https://www.domanaro.ro/aspiratoare/aspirator-profesional-injectie-extractie-cu-abur-steam-industry-comby-3000-100-gr-min-6-bar-3400-w.html

Video prezentare si utilizare aparat Steam Comby 3000  https://www.youtube.com/watch?v=buGxudp0t1A&fbclid=IwAR1LJF5Vn1-hLNPQDYvquFXa9e2tEMDN5cuLtvJm2wXhlM4-ydhU9gRHZ0Y

aspirator cu aburi generator aburi  spalatorie curatatorie detailing auto

aspirator aburi injectie extractie pentru spalatorie detailing auto

aspirator cu aburi steam comby 3000

aspirator curatenie , aspirator pentru tapiterie , aspirator curatat aburi , aparat de curatat aburi, aparat curatare tapiterie  , aspirator aburi spalatorie auto , aspiratoare aburi spalatorie curatatorie detailing auto , aspirator aburi curatenie , curatare injectie extractie , spalare injectie extractie , aspirator steam comby 3000 aburi ,

Lucrarile de curatare si igienizare pot fi imbunatatite incredibil de mult prin utilizarea aburului care garanteaza economii considerabile in ceea ce priveste consumul apei si a detergentilor.

Comby 3000 este un generator de aburi ideal pentru uz profesional, cu o carcasa robusta fabricata din otel inoxidabil. Este echipat cu un aspirator ce asigura functia de extractie. Aceasta tehnologie, denumita DryMaster, permite operatorului sa aspire si totodata sa usuce suprafeta tratata cu abur.

Boilerul are o capacitate de 1,5 litri, care dezvolta o putere de 6 bar datorita unei perechi de elemente de  incalzire  de  3200 W in total.  Boilerul  este echipat  cu  tehnologia exclusiva Non-Stop System. care faciliteaza alimentarea continua de  apa  in  cadrul acestuia, in  timp  ce  sistemul  Click&Go permite inceperea functionarii in termen de cateva minute de la conectarea aparatului Tehnologia noastra exclusiva Flow-Master face foarte usoara gestionarea aburului si permite reglarea debitului acestuia in functie de nevoile reale.

In plus, Comby 3000 este un produs foarte sigur: functia Intelli-Boiler opreste automat aparatul in caz de urgenta.
Datorita tehnologiei noastre exclusive Dose-Master (de la 2 la 16 niveluri), aparatul dozeaza automat cantitatea de detergent si abur selectata pentru a obtine amestecul/solutia dorita, evitand astfel orice risipa.

Comby 3000 este bun pentru a spala, igieniza  si usca confortabil intr-o singura trecere. Compact si puternic, garanteaza rezultate excelente in toate mediile profesionale.

TIP PRODUS: Aparat de curatat cu abur

UTILIZAT PENTRU: Multi-suprafete

CULOARE: Gri

TIP ALIMENTARE: La retea

TENSIUNE ALIMENTARE: 220 V

PUTERE: 3400 W

PRESIUNE ABUR: 6 bar

DEBIT DE ABUR (g/min): 100

TEMPERATURA MAXIMA: 160 C

CAPACITATE REZERVOR APA (L): 2.2 L

CAPACITATE REZERVOR COLECTARE: 5 L

CAPACITATE REZERVOR DETERGENT (L): 2.2 L

INALTIME: 983 mm

LUNGIME: 705 mm

ADANCIME: 452 mm

LUNGIME CABLU: 2 m

GREUTATE: 22 kg

FUNCTII: Portabil

CONTINUT PACHET: 1 x set accesorii
Trimite mesaj
Din Gura in Gura